Noul iPhone 6 ? Vezi cum ar putea arata noul telefon (VIDEO)

iphone-6

 

httpv://youtu.be/bI1cGOW5i68

Designerii de la Ciccarese Design au prezentat pe youtube schitele unui posibil prototip al noului telefon iPhone 6. Acestia au adunat toate informatiile legate de noul gadget si le-au transpus intr-un prototip video cu adevarat spectaculos.

Un lucru este sigur. Apple testeaza deja noul smartphone care ar putea veni impreuna cu o noua versiune de iOS, relateaza The Next Web. Potrivit publicatiei, citata de GadgetReport.ro, noul telefon are numele de cod iPhone 6.1 si ruleaza iOS 7.

Telefonul ar urma sa fie lansat cel mai probabil in luna iunie. Potrivit analistului Peter Misek, de la Jefferies & Company, citat de GadgetReport.ro, noul telefon va include un nou ecran “super HD”, o noua camera, va integra tehnologia NFC si va aduce in plus o baterie mai buna. iPhone 5 S ar putea veni in sase sau opt variante de culoare, un urias pas inainte fata de clasicele alb-negru din prezent.

Faptul ca cei de la lucreaza deja la noul iPhone 6 a fost confirmat si de cei de la Commercial Times. Acestia estimau, recent, intr-un material citat de GadgetReport.ro, ca telefonul si-ar putea face debutul in iunie.

Stirea este cu atat mai importanta cu cat ei au fost singurii care au anticipat lansarea noului iPad 4, la cateva luni distanta dupa New iPad.

Mai mult chiar, CT estimeaza ca vom vedea cat de curand si o noua tableta iPad Mini cu Retina Display pentru ca produsul actual dezamageste la capitolul ecran. Rezolutia este cu mult sub standardul Retina impus de noile gadgeturi Apple.

Potrivit publicatiei, noul iPhone ar urma sa vina cu specificatii superioare, atat la nivel de hardware cat si la capitolul design.

Nu este exclus, astfel, sa vedem un ecran Retina, un procesor quad-core si mai multa memorie. Si sistemul de operare va fi upgradat si va aduce, printre altele, un nou pachet de harti, dupa esecul lamentabil al celor din prezent.

gadgetreport.ro

Un Comentariu la "Noul iPhone 6 ? Vezi cum ar putea arata noul telefon (VIDEO)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.