Hoţi depistaţi de poliţişti

Hoti

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii sătmăreni, sesizaţi cu privire la comiterea unor infracţiuni de furt, au fost depistate mai multe persoane suspectate de sustragere de bunuri, pe numele cărora au fost întocmite dosare penale.

Spre exemplu, poliţiştii de investigaţii criminale din Satu Mare şi Carei au identificat principalii suspecţi în cazul a două furturi din locuinţe, recuperând totodată integral prejudiciile cauzate proprietarilor.

Astfel, Joszef F., de 33 de ani, din Satu Mare şi Marius B., de 34 de ani, din Iojib, sunt anchetaţi pentru sustragerea unui LCD în valoare de 2.400 lei din apartamentul unui sătmărean, iar Barna S., de 42 de ani, din Carei este suspectat de furtul sumei de 500 de dolari din locuinţa unui careian.

Şi poliţiştii de siguranţă publică din Ardud, patrulând în localitatea Mădăras, au surprins în flagrant o tânără de 20 de ani, la 10 minute de la comiterea unei infracţiuni de furt. Suspecta avea asupra sa, ascunsă în cizme, suma de 478 de lei, furată din buzunarul unui localnic. Femeia apela la mila publicului, cerând bani şi mâncare, iar în momentul în care a ajuns şi la locuinţa părţii vătămate, i-a sustras din buzunar suma găsită. Banii au fost restituiţi proprietarului, iar Maria V., din Ardud, este anchetată pentru comiterea infracţiunii de furt.

Într-un alt caz, suspect în cazul sustragerii de bunuri este chiar angajatul unei societăţi comerciale din Carei, ce a fost surprins de administratorul unităţii chiar în timp ce încerca să fure din produsele comercializate. Bărbatul a sesizat de îndată Poliţia, iar pe numele suspectului, Gheorghe S., de 31 de ani, din Lucăceni, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Carei au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Unul dintre suspecţii depistaţi de poliţişti este minor, are 15 ani, şi în sarcina lui s-a reţinut sustragerea de fier vechi, din curtea unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Satu Mare. Minorul, împreună cu un alţi doi tineri, de 21 şi 22 de ani, toţi din Satu Mare, au dislocat gardul şi au furat piese din fier în valoare de 600 lei.

În toate aceste cazuri poliţiştii de siguranţă publică şi cei de investigaţii criminale continuă cercetările pentru a proba întreaga activitate infracţională a suspecţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.