Patru minori cercetaţi pentru furt

lei

Patru minori, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind recuperat în mare parte.

Doi dintre aceştia au fost depistaţi de poliţiştii din Ardud, după ce părţile vătămate au reclamat faptul că din locuinţe le-au furate sume de bani. În urma cercetărilor demarate în acest caz a rezultat că C.H., de 16 ani şi S.L., de 15 ani, ambii din Ardud, au pătruns în două locuinţe, profitând de faptul că uşile erau deschise, şi au furat suma de 1.200 lei.

Pe numele suspecţilor s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii reuşind şi recuperarea sumei de 600 lei, din prejudiciul cauzat.

Alţi doi minori, de 11 şi 13 ani, având asupra lor bunuri furate dintr-o societate comercială din Carei, au fost depistaţi în flagrant duminică seara (6 ianuarie), după ora 20.00, de patrula de ordine publică formată din poliţist şi jandarm. Din verificările efectuate a rezultat că suspecţii au sustras mai multe piese de calculatoare şi aparate de joc, cabluri, sisteme de răcire şi de alimentare, cauzând un prejudiciu total de 5.000 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.