Salon Naţional de Artă Fotografică „Oaş Photo”

Oas-photo

Artişti fotografi din întreaga ţară îşi vor expune cele mai reuşite lucrări ale anului 2012 în cadrul Salonului Naţional de Artă Fotografică „Oaş Photo”, iniţiat de fotograful negreştean Alexandru Pop. Evenimentul readuce arta fotografică în prim-planul vieţii culturale a Negrştiului, după expoziţia de succes a lui Petruţ Călinescu, premiantul „The Industry Awards” pentru unul dintre instantaneele realizate în cadrul fotoreportajului „Mândrie şi beton”.

Expoziţia-concurs se va desfăşura în 4 ianuarie 2013, în Sala de spectacole a Primăriei oraşului Negreşti-Oaş. În total, 45 de fotografi importanţi îşi vor reuni lucrările în cadrul salonului, iar un juriu de specialitate a ales deja cele mai reuşite lucrări, care vor fi premiate. Vernisajul şi înmânarea premiilor va avea loc la data de 4 ianuarie 2013, la ora 16.00, în Sala de Spectacole a Primăriei oraşului Negreşti-Oaş, strada Victoriei nr. 95-97.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Artiştilor Fotografi „PRISMA” Satu Mare, Primăria oraşului Negreşti-Oaş şi Mavel Metal Gaz SRL Negreşti-Oaş.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.