A II-a ediţie a Târgului de Nunţi „Wedding EXPO & Bridal SHOW” Satu Mare

Wedding-EXPO

Târgul de Nunţi “Wedding EXPO & Bridal SHOW” a ajuns la cea de-a II-a ediţie şi încearcă să creeze o tradiţie, să-şi găsească un loc în agenda evenimentelor importante din oraş şi să prezinte într-un mod profesionist cele mai noi tendinţe în organizarea de evenimente festive. Târgul de Nunţi va avea loc în perioada 1-3 februarie, în Complexul DANA (parter), situat pe B-dul Independenței 14A.

Deschiderea pentru oficialităţi, invitaţi şi mass-media va avea loc vineri, 1 februarie 2013, de la ora 12.00, iar pentru publicul vizitator, în aceeaşi zi de la ora 13.00. Sâmbătă, 2 şi duminică, 3 februarie, expozanţii îi aşteaptă pe vizitatori între orele 10.00 şi 18.00.

În cadrul târgului, expozanţii vor prezenta ultimele tendinţe în ceea ce priveşte rochiile de mireasă, costumele pentru miri, accesoriile şi rochiile de seară. Tot în cadrul evenimentului agenţiile organizatoare îşi vor arăta măestria în amenajarea spaţiilor, cofetăriile şi laboratoarele de specialitate în fabricarea celor mai delicioase prăjituri şi torturi, iar studiourile foto-video în conceperea celor mai originale invitaţii şi albume. Oferta evenimentului va fi completată de firme de sonorizare, restaurante, servicii de catering şi agenţii de turism care au pregătit variate oferte pentru luna de miere.

Fiecare eveniment trebuie să reprezinte un moment special, de aceea expozanţii vor oferi vizitatorilor şi pachete promoţionale pentru toate buzunarele, ajutând astfel ca petrecerea mult visată să devină realitate.

Un Comentariu la "A II-a ediţie a Târgului de Nunţi „Wedding EXPO & Bridal SHOW” Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.