Sute de sătmăreni au ajuns la urgenţe de sărbători

upu-satu-mare11
Sâmbătă, 22 decembrie, un bărbat de 44 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) cu plăgi la ambele gambe. Potrivit medicilor rănile provin de la muşcătura de porc. Victima a fost internată la secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare.

În zorii zile de duminică, 23 decembrie, în jurul orei 04.30, la UPU a a ajuns o femeie de 64 de ani care, potrivit propriilor relatări, s-ar fi intoxicat cu fum. Victima prezenta semne de dezorientare şi drept urmare a fost internată la secţia de Neurologie având în vedere că prezenta câteva sechele ca urmare a unui accident vascular cerebral (AVC).
Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare, Constantin Demian, în perioada 21 decembrie (ora 19.00) – 27 decembrie (ora 07.00), la UPU s-au prezentat un număr de 887 de pacienţi dintre care 393 începând din seara de Crăciun, 24 decembrie, ora 19.00 şi până astăzi, 27 decembrie, ora 07.00.

Pacienţii s-au prezentat la UPU cu probleme digestive dar şi cu leziuni ca urmare a unor agresiuni. Nu au fost puţine nici numărul celor ajunşi pe mâinile medicilor, în stare avansată de ebrietate.

2 Comentarii la "Sute de sătmăreni au ajuns la urgenţe de sărbători"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.