Revelion 2013 în Piața 25 Octombrie

revelion-sm
Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria municipiului, reşedinţă de judeţ promit, pentru Noaptea de Revelion, o petrecere cum nu s-a mai văzut în capitala judeţului. Concertele vor începe luni, 31 decembrie, la ora 22.00 şi vor şi până marţi, 1 ianuarie 2013, la ora 01.00.

Anunţul a fost făcut public astăzi, 27 decembrie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ. La întâlnirea cu jurnaliştii au participat preşeintele CJ Satu Mare, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorl Coica dar şi cei doi viceprimari, dr. Radu Roca şi Marcela Papici.
Este important de ştiut că cei intreresaţi de evenimentele din Noaptea de Revelion organizate în Piaţa 25 Octombrie, au posibilitatea să obţină gratuit câte un vouchere în valoare de 10 lei fiecare, cu care vor putea „achiziţiona” porţii de mici şi cârnaţi respectiv vin fiert. Potrivit celor declarate de Adrian Ştef, sunt puse la dispoziţia sătmărenilor un număr de 5.000 de astfel de tichete, dintre care, 2.500 sunt din partea CJ iar alte 2.500 din partea Primăriei municipiuului Satu Mare. „Aceste vouchere sunt gratuite şi este important de precizat că cei care intră în posesia acestora vor putea participa şi la o tombolă în cadrul căreia vor fi extrase 200 de sticle de şampanie şi 11 televizoare de ultimă generaţie”.

Sătmărenii vor putea intra în posesia acestor tichete la cabinetul preşedintelui CJ şi al primarului municipiului Satu Mare.

Iată şi formaţiile şi artiştii care vă vor încânta la cumpăna dintre ani:
„Naguale” – Live Bakan Party (Hituri internaţionale – Get Up, Positive, Just let in be)
Feeling Dance Salsa Party
Special Guest: Saya, Kaira, Alex Mica, mr. Saxobeat (hituri: Dalinda, Senorita, Breathe)
Dony (hituri internaţionale: Sexy thing, Nasty Dream, Hot Girls).

Petrecerea se va termina cu un foc de artificii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.