Două accidente și o sinucidere în ziua de Crăciun

ACCIDENT

Primul accident s-a produs în jurul orei 04:37, pe DJ 193, în afara localității Poiana Codrului, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, când autoturismul marca Seat Cordoba condus de Rodica I., de 49 ani a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un șanț. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului Ionel I., de 48 ani.

Ce de-al doilea eveniment a avut loc în jurul orei 12:31 , în localitatea Petin, având aceeași cauză generatoare – neadaptarea vitei la condițiile de drum, într-o curbă. În acest caz conducătorul auto Sandor M., de 31 ani, aflat la volanul unui auto marca Fiat a pierdut controlul asupra direcție de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod după care s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat accidentarea ușoară a conducătorului auto stabilindu-se în urma testării cu aparatul alcooltest că acestea avea o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 0,89 mg/l. Cercetările în cauză continuă.

În data de 25.12.2012, în jurul orei 18:20, pe DN 19, în localitatea Beltiug un bărbatul așezat pe carosabil a fost accidentat mortal de auto marca Seat condus de Mariana C., de 27 ani.
Ulterior, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști cu privire la condițiile și împrejurările producerii acestui eveniment a rezultat faptul că victima Sandor S., de 28 ani, a adus la cunoștința membrilor familei sale despre ințențiile suicidare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.