N-a existat niciun revoluționar. Totul a fost orchestrat, organizat și planificat

revolutia

Pe 25 decembrie se împlinesc 23 de ani de la triumful celor care în ’89 s-au răsculat împotriva regimului comunist și de la uciderea soților Ceaușescu. Un membru de atunci al Armatei, care a luat parte la evenimentele din decembrie ’89, prezintă pentru DeCe News o ipoteză incredibilă, conform căreia tot ce s-a întâmplat atunci în România a fost coordonat de Rusia și SUA și conform căreia nu a existat o revoluție în adevăratul sens al cuvântului, în decembrie 1989.

George Costache era un tânăr locotenent-major din Armata Română atunci când la Timișoara au izbucnit revoltele împotriva regimului comunist. El povestește pentru DeCe News că abea la mulți de la acele evenimente a reușit să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat atunci.

Timișorenii, instigați la revoltă cu unde electromagnetice

„Deja erau foarte mulți oameni – ruși, americani, unguri și sârbi. Și la Timișoara au creat un fel de acțiuni de diversiune. Adică în ce constau? Chiar au fost atacate unitățile militare. Ori, timișorenii n-ar fi făcut niciodată așa ceva. Și există niște dispozitive care funcționează pe unde electromagnetice de joasă frecvență. Nu infrasunete, nu. Unde electromagnetice de joasă frecvență. Adică cele care sunt compatibile cu undele pe care le emite în mod normal creierul. Ei, undele astea care sunt generate de niște scule speciale irită foarte tare creierul și te determină să faci niște chestii pe care în mod normal nu le faci. E, și trupele alea care au venit și s-au instalat pe la noi pe aici – mai ales rusești – probabil au folosit asta. Acestea de fapt sunt niște tehnici de luptă para-psihologică și psihologică. Și existau trupe cu așa ceva. Și acum avem și noi câte ceva, dar suntem slăbuți. Au folosit asemenea dispozitive, de au creat acea animozitate și acea revoltă a oamenilor, de i-a scos pe străzi. Plus că au fost și câțiva care creau… în jurul lui Tokes acolo la Timișoara sigur au fost din ăștia trimiși special care au creat primul sâmbure de mișcare. Pe urmă folosind și aceste chestii de a zgâlțâi, de a zgândări masele, plus doi-trei oameni infiltrați în școli. ‘După mine, înainte’. Și na, mulțimea se adună și se creează acea mișcare. Dar ăștia erau pe străzi. În schimb, ăia nu atacau unitățile. Și au fost oameni împușcați de santinele. Fiindcă acuma, santinela era în post, avea muniție la el. Venea să-i dea în cap. Ăla ce să facă? Să stea să-i dea în cap? L-a împușcat.

Și într-adevăr au fost destul de mulți. Nu știu câți, 10-20-30 de oameni – habar n-am – de cadavre pe care nimeni nu le-a identificat și nimeni nu le-a cerut. De unde erau ăia? Au fost aduși în București și arși aici la crematoriu. Dar nimeni n-a revendicat, n-a cerut nimic. Deci ăia sigur erau aduși de alții și puși să facă ceea ce au făcut.”

Citeste restul știrii pe DCNews

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.