Primăria Negreşti-Oaş inaugurează Orăşelul lui Moş Crăciun

macheta-oraselul-lui-mos-craciun

Primăria Oraşului Negreşti-Oaş inaugurează vineri Orăşelul lui Moş Crăciun, amplasat în zona centrală a oraşului, în apropierea Catedralei Ortodoxe. Orăşelul va fi inaugurat vineri, 20 decembrie, la ora 17.00.

Orăşelul lui Moş Crăciun cuprinde un patinoar, un târg de Crăciun cu bunătăţi tradiţionale şi un brad împodobit, unde copiii vor primi daruri de la Moşul Primăriei.

Tot vineri, la inaugurare va sosi şi Caravana Moşului Nord Vest TV, care va aduce daruri pentru copiii care s-au înscris pe lista Moşului în cadrul emisiunilor din ultima perioadă. De asemenea, odată cu Moşul Nord Vest TV vor sosi la Negreşti-Oaş şi interpreţii Tavi Bud, Sorin Bălaj, Ionel Bledea şi Rareş Câmpan, care vor susţine un concert de colinde. Toţi cei prezenţi vor avea parte de surprize.

Orăşelul lui Moş Crăciun precum şi patinoarul este amenajat în premieră la Negreşti-Oaş. Primarul Aurelia Fedorca a declarat că a decis amenajarea acestui spaţiu pentru ca negreştenii să simtă atmosfera specială a sărbătorilor de iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.