O noua operatie pe cord deschis efectuată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Operatie
La numai două săptămâni de la prima operaţie pe cord deschis efectuată la Satu Mare, eveniment care a coincis şi cu deschiderea oficială a acestui compartiment, sâmbătă, 15 decembrie, a fost efectuată şi cea de-a doua intervenţie chirurgicală de acest tip.

Bolnava în vârstă de 78 de ani din judeţul Cluj, suferea de o calcificare gravă a valvei aortice precum şi de închiderea aproape în totalitate a vasului principal al inimii. Intervenţia chirurgicală a fost efectuată în urgenţă de echipa condusă de dr. Galajda Zoltan şi a durat 4 ore. Bolnava se află în perioada de convaleşcenţă pe secţia de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare în apartamentul „VIP” nu demult inaugurat, beneficiind de confortul identic unei secţii occidentale de elită.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Adrian Ştef, a declarat faptul că se poate vedea cu fiecare operaţie nou efectuată că secţia de chirurgie cardiovasculară este funcţională oferind sătmărenilor şi nu, numai confortul pe care îl merită.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.