Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au fost înfrânte de SEPSI Sfântu Gheorghe

csm-volodga25
Elevele lui Dan Fleşeriu au pierdut ultimul meci din turul Ligii Naţionale de baschet feminin, jucat în compania fetelor de la SEPSI Sfântu Gheorghe, cu scorul de 82 la 76. Duelul a avut loc sâmbătă, 15 decembrie, în deplasare, cu începere de la ora 18.00.

CSM Satu Mare încheie turul campionatului pe locul III după ICIM Arad şi CSM Târgovişte. Făcând o radiografie a partidei de sâmbătă, trebuie spus că primul sfert al meciului a fost adjudecat de baschetbalistele noastre cu scorul de 23 la 27 însă adversarele au reuşit să depăşească CSM-ul în sfertul al doilea (25 la 12) intrând astfel la pauză cu un avantaj confortabil (48 la 39).

Elevele lui Dan Fleşeriu au reuşit să se impună în ultimele două sferturi de joc cu scorul de 12 la 14, respectiv 22 la 23, însă avantajul obţinut nu le-a adus şi bucuria victoriei.

Cu toate că Liga Naţională s-a încheiat, pe 20 decembrie, CSM Satu Mare mai are de disputat un meci important jucat în compania fetelor de la ICIM Arad, contând pentru sferturile de finală a Cupei României la baschet feminin. Duelul va avea loc pe terenul CSM-ului, în sala de sport a LPS, de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.