„Cât de bine mă cunoşti? Wie gut kennst du mich?”

comenius1
comenius4 comenius3 comenius2
Vineri, 14 decembrie, sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare a găzduit un spectacol susţinut de elevii parteneri în cadrul proiectului Comenius: „Cât de bine mă cunoşti? Wie gut kennst du mich?”. Proiectul este derulat de Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” din Satu Mare. Evenimentul a avut loc cu începere de la ora 18.00.

În cadrul spectacolului organizat la Filarmonica “Dinu Lipatti” elevii au prezentat scenete de teatru, cântece tradiționale specifice fiecărei țări partenere dar şi colinzi de Crăciun.
În perioada august 2011-iulie 2013, Liceul Teoretic German “Johann Ettinger” din Satu Mare derulează proiectul multilateral Comenius “Cât de bine mă cunoști? Wie gut kennst du mich?”. Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii -Programul Sectorial Comenius, Parteneriate multilaterale.
Parteneri în proiect sunt şcoli din Turcia, Lituania, Ungaria şi România. A treia reuniune de proiect a avut loc în perioada 10 – 15 decembrie, la Liceul Teoretic German “Johann Ettinger” din Satu Mare, worshop urmat de un spectacol.

Programul reuniunii a cuprins activităţi desfăşurate în cadrul şcolii, workshop-uri de teatru și muzică, care au fost îmbinate cu vizite la obiective de interes pentru tematica proiectului.

 

Un Comentariu la "„Cât de bine mă cunoşti? Wie gut kennst du mich?”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.