Pensionarii şi-au prezentat astăzi bilanţul pe 2012

sed-varstnici
În cadrul şedinţei Comitetului Consultativ pentru Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice care a avut loc astăzi, 14 decembrie, cu începere de la ora 09.00, în sala mică a Palatului Administrativ, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare, Mircea Marian, a prezentat activitatea desfăşurată de Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice Satu Mare, pe anul 2012.

Totodată, Marian a făcut referire şi la organizarea activităţilor specifice sărbătorilor de iarnă pentru persoanele vârstnice.
La şedinţa de astăzi au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, directorul de cabinet al prefectului, Sorin Martin Vereş, viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca dar şi şefi de instituţii cu activităţi tangente cu privire la problemele persoanelor vârstnice.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat raportul de activitate pe 2012 a Comitetului Consultativ pentru Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. Mircea Marian a subliniat şi câteva dintre realizările avute pe anul 2012 şi anume, obţinerea de la Primărie a ştrandului mic pentru pensionari şi începerea lucrărilor la catarg.

Pentru la anul, vârstnicii au venit şi cu câteva propuneri precum: instituirea transportului gratuit pentru pensionari pe mijloacele în comun până în martie 2013, realizarea monumentului ostaşului necunoscut, la Cimitirul Eroilor, până pe 25 octombrie 2013 sau, 1 decembrie, etc.

Totodată, pe 21 decembrie, la Catedrala Ortodoxă din Satu Mare, cu începere de la ora 17.00, va avea loc un concert de colinde unde va cânta şi corul Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, iar pe 27 decembrie, la Restaurantul “Paloma” va avea loc o petrecere organizată de asociaţia pensionarilor. Potrivit celor declarate de Marian, cu această ocazie se vor tăia doi porci, iar la eveniment sunt invitaţi nu numai pensionarii ci şi oficialităţile respectiv, reprezentanţii presei locale.

2 Comentarii la "Pensionarii şi-au prezentat astăzi bilanţul pe 2012"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.