Astăzi a avut loc concursul judeţean „Viaţă pentru mediu, viaţă pentru om”

vmvo1
vmvo2

Președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, a participat astăzi, 14 decembrie, la ceremonia de deschidere a Concursului județean pe teme de protecția mediului organizat prin programul internațional de educație ecologică pentru elevi „Viață pentru mediu, viață pentru om”. Competiţia a avut loc la Hotel „Dana I” de pe Careiului.

Adrian Ștef le-a spus celor peste 100 de participanți la concurs că vrea ca elevii din județ să semnaleze dacă există gropi de gunoi neautorizate. „Vom începe o campanie de ecologizare a drumurilor județene. Vreau să ne sesizați dacă pe marginea drumurilor sau în parcări sunt aruncate gunoaie. Fiți partenerul nostru, să întreținem județul pentru că este județul nostru”, a spus președintele CJ, care a adăugat: „Plantați un copac în loc să rupeți unul, culegeți o hârtie de pe jos, în loc sa aruncați una. Fiți prietenii naturii”.

La programul internațional de educație ecologică pentru elevi „Viață pentru mediu, viață pentru om” au participat 25 de școli gimnaziale și 17 licee din Satu Mare și 14 gimnazii și 11 licee din județul Szabolcs-Szatmar Bereg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.