Ucigaşii Mariei Magdalena, rămân după gratii

crima-medies2
Ion Gaidaş şi Balog Levente, cei doi suspecţi în cazul omorului de la începutul lunii septembrie a.c. de la Medieşu Aurit, rămân în arest preventiv. Audierea martorilor în acest dosar va începe pe data de 8 ianuarie 2013.

Aceasta este hotărârea luată de către magistraţii Tribunalului Satu Mare în cadrul şedinţei de marţi, 11 decembrie. Până pe 8 ianuarie, trebuie finalizate şi referatele de evaluare a inculpaţilor se mai arată în soluţia dată de magistraţi.

Vă reamintim că cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru uciderea Mariei Magdalena Dano, o femeie de 50 de ani, din Medieşu Aurit. Crima a avut loc în noaptea de 1 spre 2 septembrie a.c. Potrivit anchetatorilor victima a fost violată iar apoi ucisă cu bestialitate iar corpul neînsufleţit al acesteia a fost lăsată să zacă într-o baltă de sânge într-una din pivniţele Castelului din Medieşu Aurit.

Cadavrul a fost descoperit doar a doua zi (2 septembrie), de către un localnic. Femeia avea faţa desfigurată. În urma cercetărilor efectuate de către criminalişti a reieşit faptul că femeia a fost ucisă cu un bolovan, fiind lovită la nivelul capului, până la desfigurare.

Oamenii legii au identificat în scurt timp cei doi suspecţi, pe Ion Gaidaş şi Balog Levente, însă a fost reţinut doar Gaidaş. La câteva zile, procurorii au cerut cercetarea în stare de arest şi a celui de-al doilea inculpat, Balog Levente.

2 Comentarii la "Ucigaşii Mariei Magdalena, rămân după gratii"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.