CSM Satu Mare – CS Rapid Bucureşti: 105-52


Baschetbalistele de la CSM Satu Mare şi-au trecut în cont o victorie spectaculoasă în ultimul meci jucat pe teren propriu în cadrul Ligii Naţionale de Baschet. Elevele lui Dan Fleşeriu au reuşit să marcheze peste 100 de puncte în meciul jucat astăzi, 8 decembrie, în compania fetelor de la CS Rapid Bucureşti.

CSM Satu Mare a obţinut o victorie la peste 50 de puncte diferenţă bătând adversarele cu scorul de 105 la 52. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe s-a văzut încă din primele minute de joc, fetele noastre reuşind să-şi adjudece fiecare sfert al partidei (33-6, 24-19, 24-17 şi 24-10).

De altfel, jucătoarele CSM-ului reuşesc performaţa de a trece de 100 de puncte pentru a doua oară în acest tur. Prima reuşită în acest sens a avut loc pe teren propriu în meciul cu CSM Sportul Studenţesc când elevele lui Fleşeriu au învins cu scorul de 107 la 90.

În ultimul meci din tur, pe data de 15 decembrie, CSM Satu Mare va juca în deplasare la Sfântu Gheoghe, iar pe 20 decembrie, va întâlni ICIM Arad în returul Cupei României.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.