Suspecţi în cazul mai multor furturi, anchetaţi de poliţişti

Poliţiştii Secţiei 2 Livada Poliţie Rurală, extinzând cercetările în cazul celor doi tineri, de 19 şi 20 de ani, arestaţi la finele lunii trecute pentru comiterea unei tâlhării, au stabilit că suspecţii au mai săvârşit alte trei furturi din locuinţe.

În 26 noiembrie a.c., Csaba V., de 20 de ani şi Csaba E., de 19 ani, ambii din Potău, au fost reţinuţi de poliţişti, fiind principalii suspecţi în cazul unei tâlhării. În urma anchetei s-a stabilit că tinerii au pătruns pe timp de noapte în locuinţa unui bărbat de 51 de ani, din Potău, profitând de faptul că uşa de acces era neasigurată, l-au lovit pe acesta cu pumnii şi picioarele, furându-i suma de 67 de lei, găsită în buzunarul hainei.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleiaşi nopţi, de 25/26 noiembrie, suspecţii au mai pătruns în curtea altor trei case din localitate, aparţinând unor persoane în vârstă şi au sustras diferite bunuri din dependinţe.

Astfel, pe lângă comiterea infracţiunii de tâlhărie, în sarcina celor doi suspecţi, cercetaţi în stare de arest preventiv, poliţiştii au reţinut şi săvârşirea furturilor calificate.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.