USL organizează un corcert de colinde în Parcul UFO


Vineri, 7 decembrie, cu începere de la ora 16.00, USL Satu Mare invită toţi locuitorii municipiului, reşedinţă de judeţ la un concert de colinde organizat în Parcul UFO din Micro 17. Anunţul a fost făcut public astăzi, 6 decembrie, de către primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PNL.

La întâlnirea cu presa au mai participat şi senatorul social-democrat, Valer Marian, candidatul USL pentru un nou mandat în Senatul României în Colegiul 1, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, candidatul Uniunii Social Liberale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 2 şi secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Stelian Fedorca.

Potrivit celor declarate de dr. Dorel Coica, concertul de vineri va începe la ora 16.00, când pe scenă vor urca Petrică Mureşan, Ionela Toma şi un Cor bisericesc. La ora 17.00, urmează concertul oferit de Naguale Feat Sayo, urmat de Crush & Alexandra Ungureanu. Evenimentul se va încheia la ora 19.00, cu un foc de artificii.

Totodată, edilul-şef al municipiului Satu Mare a făcut un apel către toţi sătmărenii să nu voteze candidaţii ARD. „Trebuie să votaţi cu cei care sunt aproape de dumneavoastră, cu cei puternici. Noi, cei de la USL suntem cei puternici. Vă rog să nu votaţi ARD”, a declarat Coica.

În luarea de cuvânt ministrul Silaghi a declarat că „pe drumul naţional care leagă Satu Mare de Baia Mare au apărut câteva bannere purtând sigla ARD prin care se spune că ei sunt cei care au asigurat banii pentru reabilitarea acelui drum. Nu este aşa. Pe vremea guvernării portocalii, ei au reuşit performanţa să stopeze investiţiile. Aşa s-a întâmplat şi cu podul de la Moftin şi cu multe alte proiecte”.

„USL a demonstrat că se ţine de cuvânt. În ultima săptămână au fost inaugurate mai multe obiective ceea ce demonstrează că suntem oamenii faptelor şi nu ai vorbelor. Fac un apel călduros către populaţie şi le spun să se prezinte duminică la vot. Scrutinul din 9 decembrie este unul crucial pentru România. Noi, USL avem o echipă profesionistă şi USL este singura soluţie legitimă pentru România”, a declarat senatorul Valer Marian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.