Zeci de km de drumuri judeţene recepţionate de Consiliul Judeţean Satu Mare


Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a finalizat reabilitarea a cinci tronsoane de drum aflate pe raza judeţului. Recepţia lucrărilor a avut loc astăzi, 5 decembrie.

La eveniment au participat preşedintele CJ Satu Mare, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu, deputatul social-democrat Gheorghe Ciocan şi fostul primar al oraşului Negreşti-Oaş, candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Oaş, Nicolae Bura.

Lungimea celor cinci tronsoane inaugurate este de aproximatriv 20 km de drum judeţean. Este vorba despre DJ 109I care leagă Oraşu Nou de Oraşu Nou Vii până la limita cu judeţul Maramureş şi are o lungime de 4,8 km. Valoarea lucrărilor pe acest tronson este de 3.783.949,59 lei cu TVA.

De asemenea, au fost reabilitate drumurile judeţene care leagă Valea Măriei de Tur (2,0 km), Boineştiul de Târşolţ şi Cămârzana (5,2 km), Gherţa Mică de Turţ (5,6 km) şi DJ 109M din intravilanul localităţii Tarna Mare (2,3 km).

Potrivit celor declarate de Adrian Ştef, pe cele cinci tronsoane de drum judeţean au fost efectuate lucrări de tratare a burduşirilor, acoperiri cu covor asfaltic şi amenajare acostamente. „Pe viitor dorim să amenajăm şi parcările de pe drumurile judeţene şi să le dotăm cu mobilier. Lucrările de reabilitare vor continua şi în alte zone ale judeţului”, a declarat Ştef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.