Abonații RCS-RDS ar putea să rămână și fără canalele HBO

După eliminarea din grila de programe a canalelor ce aparțin Discovery și Animal Planet, operatorul de cablu RCS-RDS ar putea pregăti o nouă surpriză neplăcută pentru abonații săi, chiar de sărbători: posturile HBO ar putea dispărea și ele din grilă, potrivit reprezentantului HBO România.

Contactată de Pagina de Media, Country Manager HBO România, a declarat că în prezent nu există un acord pentru ca Posturile HBO și HBO Comedy să rămână în rețelele RCS și Digi de la 1 ianuarie 2013. “Suntem bucuroși că în Ungaria a fost încheiat contractul cu RCS & RDS pentru difuzarea canalelor HBO în cablu; din păcate, pentru platforma DTH nu s-a ajuns la un consens. În momentul de față nu avem un acord cu RCS & RDS privind retransmisia în România a canalelor HBO în cablu și DTH după 31 decembrie 2012.”

Abonații RCS-RDS plătesc în prezent un abonament special pentru a vizualiza canalele HBO și HBO Comedy, împreună cu Cinemax, iar operatorul le pune acestora la dispoziție și un alt pachet, care conține postul propriu: Digi FILM.

ghimpele.ro

6 Comentarii la "Abonații RCS-RDS ar putea să rămână și fără canalele HBO"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.