Spitalul Judeţean are un aparat roentgen modern


Astăzi, 4 decembrie, a avut loc recepţia unui aparat de roentgen de ultimă generaţie, la Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare. Evenimentul s-a desfăşurat cu începere de la ora 10.00.

La recepţie au participat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiu 2, senatorul social-democrat, Valer Marian, candidatul Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat de parlamentar în Colegiul 1 Senat, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, managerul SJU, Adrian Marc dar şi cadrele medicale de pe secţia de Radiologie.

După dotarea cu un Computer Tomograf (CT) de mare performanţă a Laboratorului de Imagistică Medicală din cadrul SJU, începând de astăzi, unitatea spitalicească are în dotare un nou aparat. Este vorba despre un aparat roentgen digital – Opera T 90 ce. „Aparatul este de cel mai înalt nivel făcând parte din vârful de gamă al companiei în ceea ce priveşte segmentul de Imagistică Medicală digitală”,a declarat Adrian Ştef.

Potrivit interlocutorului „după secţiile de Cardiologie şi Ortopedie, respectiv după achiziţia acelui CT de mare performanţă, iată că, începând de astăzi avem un aparat de roentgen modern. Vom continua seria de investiţii de la nivelul spitalului. Vom continua cu laboratorul dar şi cu alte secţii deoarece vrem să avem un spital modern. Joi (6 decembrie) va avea loc şi inaugurarea secţiei de chirurgie cardio-vasculară”.

„Mă bucur să văd că spitalul se dezvoltă şi putem oferi sătmărenilor servicii medicale de calitate”, a declarat Govor. Felicitări pentru modernizarea spitalului au venit şi din partea ministrului Silaghi şi al senatorului Valer Marian.

Valoatrea investiţiei este de 640.000 lei, iar fondurile necesare provin din bugetul CJ Satu Mare.

Un Comentariu la "Spitalul Judeţean are un aparat roentgen modern"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.