A fost pornit iluminatul public din zona blocurilor ANL de pe Cloşca


Începând de astăzi, 3 decembrie, locuitorii din zona blocurilor ANL de pe B-dul Cloşca au iluminat public. La pornirea iluminatului, care a avut loc la ora 17.00, au participat cei doi viceprimari ai municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca şi Marcela Papici, împreună cu o parte dintre locatarii din zonă.

Este vorba despre iluminatul de pe aleea ce leagă B-dul Cloşca de cele două blocuri ANL. Potrivit celor declarate de Radu Roca, montarea corpurilor de iluminat pe cei cinci stâlpi reprezintă doar o primă etapă din proiectul gândit pentru acea zonă a oraşului.

„Este prima etapă a investiţiei care urmează să fie făcută în această zonă. Urmează bordurarea şi amenajarea unui parc pentru copii deoarece ştiu că o bună parte dintre locuitorii celor două blocuri ANL au copii mici”, a delarat în luarea de cuvânt şi Marcela Papici.

Potrivit interlocutoarei, în cele două blocuri ANL sunt 88 de apartamente însă iluminatul public pornit astăzi va deservi locuitorii a aproximativ 400 de apartamente aflate în zonă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.