Ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi în turneu electoral în colegiul 2


Azi, 2 decembrie 2012 Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor, Colegiul II Ovidiu Silaghi a participat concertele de colinde organizate de USL în localităţile Păuleşti, Lipău şi Valea Vinului.

Ministrul Ovidiu Silaghi a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Mircea Govor.

Ovidiu Silaghi în discursurile sale a declarat în faţa sătmărenilor faptul că este convins că USL va câştiga alegerile parlamentare cu peste 60%. Candidatul USL a mai afirmat că printr-un sprijin masiv, USL va face un parlament şi un guvern puternic, care vor putea să-l dea jos pe preşedintele Traian Băsescu.

Ministrul Ovidiu Silaghi a făcut un apel la unitate şi la Păuleşti, exprimându-şi regretul pentru faptul că la alegerile locale, voturile românilor din comună s-au împărţit.

Adrian Ştef a acuzat şi el lipsa de unitate în gândire a românilor şi i-a îndemnat pe cetăţeni să nu risipească voturile şi să aleagă singura soluţie legitimă, USL. “PDL a obţinut prea multe voturi în comuna dumneavoastră, şi poate că vina ne aparţine şi nouă, pentru că nu neam transmis mesajul suficient de clar“, a apreciat Ştef, care a pornit apoi un dialog cu auditoriul. “Cine a tăiat salariile? Cine a tăiat pensiile? PDL!“, a afirmat Adrian Ştef. “PSD este tot roşu, liberalii sunt tot în galben. Nouă nu ne este ruşine să ne prezentăm în faţa dumneavoastră în aceleaşi culori. PDL-ului îi este ruşine! Lor le este ruşine! Din portocalii, acum au devenit albaştri. PDL este ARD!”, a exclamat preşedintele Consiliului Judeţean.

În cele trei locaţii, după discursuri sătmărenii au cântat şi colindat alături de intrepreţii Petrică Mureşan, Ionela Toma, Vlad Doroş şi Grupul Românaşul, Bogdan Bratiş, formaţia Atlantis şi alţii.

2 Comentarii la "Ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi în turneu electoral în colegiul 2"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.