Raluca Silaghi și Vasile Hudac sunt “regina” şi “regele” Balului Bobocilor de la Liceul Tehnologic din Ardud


Raluca Silaghi şi Vasile Hudac au fost desemnaţi ca fiind cei mai frumoşi boboci de la Liceul Tehnologic din Ardud. Evenimentul care în acest an a ajuns la cea de-a III-a ediţie, a avut loc vineri, 30 noiembrie.

La show au participat zece concurenți, cinci fete şi cinci băieți, care au încercat să impresioneze publicul dar mai ales juriul, și să convingă că sunt cei mai potriviți pentru titlul de Miss și Mister boboc.

Concurenţii au avut de trecut de mai multe probe care le-a pus la grea încercare îndemânarea şi ingeniozitatea. Cea mai interesantă probă s-a referit la așezarea unui ou, folosind sare pentru al menține stabil … pe un bec.

Show-ul a fost presărat şi cu câteva momente artistice. Folkist sătmărean, George Negrea, a încântat publicul cu melodiile de suflet ale Cenaclului “Flacăra”, cum ar fi “Ulciorul” dar și melodii mai moderne precum hit-ul trupei “Holograf” – “Cât de departe”.
În urma deliberării juriului, titlul de Miss și Mister Popularitate a fost decernat perechii Andreea Herman – George Merceanu. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de: Denisa Vlad și Florea Alexandru. Locul II, a fost adjudecat de perechea Renata Dulany și Imre Lakatoș iar titlul de “regina” și “regele” balului s-a îndreptat spre Raluca Silaghi și Vasile Hudac.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.