Vanessa Blaga este cea mai frumoasă boboacă de la Liceul German


Vanessa Blaga a fost desemnată joi (29 noiembrie) seara, Miss Boboc Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”. Show-ul a avut loc la restaurantul „Paloma” din Satu Mare. Prezentatorii show-ului au fost Silvia Cseh şi Dacian Codreanu.

Opt boboace s-au luptat pentru a cuceri titlul de Miss şi desigur, pentru a-şi pune pe cap coroana mult râvnită. Concurentele au trebuit să treacă de şase încercări, nelipsind probele de dans şi nici ţinutele de zi şi cele de seară.

Totodată, au mai avut loc şi câteva momente artistice susţinute de către elevii liceului, dar şi o prezentare de modă.

În urma deliberării, membrii juriului au ales-o pe Vanessa Blaga ca fiind cea mai frumoasă boboacă a Liceului Teoretic German „Johann Ettinger”. Treapta a doua a podiumului a fost adjudecată de Alexandra Trif, iar locul III de Antonia Cristea.

De asemenea, au mai fost acordate şi câteva premii speciale precum: Miss „Atitudine” pentru Brigitta Toma, Miss „Fame” acordată Denisei Matei, Miss „Spontaneitate” pentru Alexandra Văleanu, la categoria Miss „Fotogenie” a fost aleasă Bettina Silaghi iar Doroty Strazsazsar a fost desemnată câştigătoarea categoriei Miss „Eleganţă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.