Ziua Naţională a României a fost marcată astăzi în mai multe instituţii din Satu Mare


1 Decembrie, Ziua Naţională a României a fost sărbătorită astăzi, 29 noiembrie, în avans, în mai multe instituţii de învăţământ din judeţ şi din municipiul Satu Mare, respectiv în Sala de lectură a Bibliotecii Judeţene (BJ).

La seria de evenimente programate la BJ, au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Aram, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, Marcela Papici, directorul BJ, Angela Câmpean, directorul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, Ioan Pop, veterani de război dar şi elevi.

Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului de Stat a României după care, în luările de cuvânt oficialităţile au subliniat importanţa zilei de 1 Decembrie. Tot cu această ocazie au fost înmânate diplome veteranilor de război ca o recunoaştere a jertfei aduse în numele Patriei.
Ziua Naţională a României a fost marcată astăzi şi în sala festivă a Colegiului Naţional „Doamna Stanca”, la care au participat directorul de cabinet al prefectului, Sorin Martin Vereş, consilierul preşedintelui CJ, Octavian Apan, Marcela Papici, profesori şi elevi ai şcolii dar şi o serie de invitaţi. Cu această ocazie elevii au participat şi la un concurs pe teme de istorie.

Un Comentariu la "Ziua Naţională a României a fost marcată astăzi în mai multe instituţii din Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.