Astăzi a avut loc recepţia lucrărilor la tronsonul de drum Iojib – Medieşu Aurit


Astăzi, 23 noiembrie, a avut loc recepţia lucrărilor efectuate la un tronson de drum în lungime de 2,2 km care face legătura dintre satul Iojib şi centrul comunei Medieşu Aurit. Drumul a fost reabilitat de curând iar valoarea investiţiei este de 1,2 milioane lei.

La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţea (CJ), Adrian Ştef, vicepreşedintele aceleiaşi instituţii, Mircea Govor, senatorul social-democrat şi candidatul USL pentru un nou mandat în Colegiul 1 Senat, Valer Marian, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, candidatul Uniunii Social Liberale în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, Ovidiu Silaghi, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Mariana Roman, inspectorul şcolar adjunct, Viorel Solschi, primarul comunei Medieşu Aurit, Silviu Zetea, viceprimarul localităţii, Radu Iancu şi câţiva consilieri locali.
„Mă bucură faptul că în final am reuşit reabilitarea acestui tronson de drum care înainte era într-o stare deplorabilă. Este un drum extrem de circulat astfel încât nu ne puteam permite să o lăsăm în starea în care era”, a declarat primarul Zetea.
Potrivit celor spuse de preşedintele CJ, Adrian Ştef „pe această porţiune am efectuat lucrări de plombare, refacerea acostamentelor şi turnarea unui covor asfaltic. Valoarea lucrărilor a fost de 1,2 milioane lei. Mai avem un tronson de 2,0 km, din centrul comunei şi până la drumul naţional care leagă Apa de Odoreu. La acea porţiune, valoarea lucrărilor va fi de aproximativ 1,1 milioane lei”.

Adrian Ştef a făcut referire şi la drumul ce leagă comunele Apa şi Odoreu declarând că de săptămâna viitoare va începe pregătirea acelui tronson pentru deszăpezire dar şi pentru demararea lucrărilor de reabilitare a acelui drum. „Să nu uităm că acel drum deserveşte peste 20.000 de suflete, aşa că se impune reabilitarea cât mai grabnică a acelui tronson”, a declarat Ştef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.