“Aşa cum sunt eu mai BAGABONT îmi fac treaba”

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, le-a spus cetăţenilor prezenţi, vineri seară, la un miting electoral, că politicienii nu trebuie să fie “băţoşi”, să pozeze în familişti şi să aibă amante şi că aşa cum este el, “mai golan”,”mai bagabont”, şi-a făcut treaba. Totodată, Mazăre le-a mai spus că “primarul diliu” are nevoie de voturile lor, pentru a avea un guvern ce să-l ajute să îşi continue treaba.

Potrivit Mediafax, Radu Mazăre a venit la mitingul organizat de USL în Piaţa Far din municipiul Constanţa îmbrăcat în haine kaki şi cu o beretă roşie, fiind însoţit de mai multe tinere care purtau o costumaţie asemănătoare cu cea a edilului.

“Ce fel vreţi să fiu şi eu, serios ca şi candidaţii, sau o dăm mai la băşcălie? La băşcălie! Vreau să vă mulţumesc că de 12 ani ne întâlnim aici, de 12 ani de zile vorbim, vă promit, mai dansăm, ultima oară băgam nişte bani la ţâţele dansatoarelor de la Clejani, vă aduceţi aminte, că mă bălăcăreau ăia pe la televizoare pe la Bucureşti. Însă m-am străduit ca tot ce vă promit să încerc să mă ţin de cuvânt pentru că eu nu cred că politicienii trebuie să fie băţoşi, gomoşi, numai la cravată, să pozeze în familişti şi altfel să umble cu amante s.a.m.d. Ia uite la Mădălin Voicu, ce ziceai, mă, pe scenă, ia vino încoace, cică şi eu am fost harnic, am un copil de două luni şi mai am cinci acasă”, a afirmat Mazăre, spunând oamenilor prezenţi la miting că “primarul diliu” are nevoie de voturile acestora, iar de restul se va ocupa el.

“Am venit aici ca să vă spun un singur lucru, că promisiuni, palavre, hai că ne cunoaşteam foarte bine şi cu ăştia mici care luaţi cadouri şi cu ăia mai mari care luaţi pachete, ne cunoaştem de 12 ani. Am venit să vă spun aşa: ca să pot să vă fac tot ce am promis, am nevoie să avem guvernul nostru, am nevoie să mă ajutaţi pe 9 decembrie să punem ştampila pe ce trebuie, să votaţi USL, că de restul mă ocup eu, aşa cum sunt eu mai golan, mai bagabont, mai nu ştiu ce, dar îmi fac treaba. Aşa că pe 9 mergeţi, puneţi ştampila pe USL şi gândiţi-vă aşa, bă, ne-a rugat primarul ăla al nostru diliu ca să-l ajutăm”, a mai transmis Mazăre celor prezenţi la miting.

ghimpele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.