Flanco face reduceri de până la 60% de Black Friday

Flanco, unul dintre principalii retaileri de produse electroIT, estimează vânzări de 45 de milioane de lei în perioada 23-25 noiembrie, când compaia organizează evenimentul de shopping Black Friday. Compania va reduce preţurile cu până la 60%.

Flanco, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa electroIT, organizează pentru al doilea an evenimentul de shopping Black Friday, în perioada 23-25 noiembrie şi se aşteaptă la vânzări cu 50% mai mari comparativ cu perioada similară a anului trecut, informează un comunicat al companiei. In cadrul campaniei, retailerul va reduce preţurile cu 25% – 60% la produsele din segmentele care sunt în mod tradiţional vedetele sezonului de sărbători.

Compania a pregătit reduceri substanţiale pentru cele mai căutate produse şi a suplimentat echipa cu peste 100 de consultanţi de vânzări şi personal specializat, pentru a face faţă traficului intens din cele 3 zile de shopping. De asemenea, retailerul a organizat Black Friday, astfel încât să reducă semnificativ timpul de procesare a achizițiilor şi să ofere un stoc adecvat de produse relevante pentru clienți. Personalul suplimentar a fost instruit în baza experienţei acumulate la prima ediţie a evenimentului. Şi programul de funcționare al magazinelor a fost extins în toată reţeaua, de la 8:00 până la 22:00.

“Dacă anul trecut, pe o suprafață de 38.000 mp am vândut în magazinele Flanco peste 60.000 de produse în valoare de peste 30 milioane de lei, anul acesta, având o suprafaţă mai mare cu 20% şi experienţa primului an de Black Friday, ne aşteptăm la vânzări cu 50% mai mari, mai ales că am analizat preferinţele clienţilor şi ne-am concentrat pe pregătirea celor mai bune oferte pe segmentele de televizoare cu ecran plat, laptopuri, tablete, smartphone-uri, foto-video şi electrocasnice.” a declarat Violeta Luca, CEO Flanco.

“Este un eveniment motor pentru piața locală, care marchează punctul de start al creșterii consumului în sezonul de iarnă. Este o situaţie în care ambele parti au de câştigat – consumatorii se pot bucura de preţuri extrem de avantajoase, iar retailerii pot face volume, pot să valorifice stocuri şi mai ales să atragă clienţi noi, care ulterior vor reveni, în cazul în care le-a plăcut experienţa de cumpărare. De aceea este atât de important să fii pregătit din timp.” a adăugat Violeta Luca, CEO Flanco.

Black Friday a fost adus în România în 2011 de către companiile Flanco şi eMAG, în premieră pentru piaţa locală. Succesul primei ediţii a determinat evoluţia evenimentului şi transformarea lui într-un adevărat fenomen de shopping.

Tradiţia este originară din Statele Unite, unde Black Friday, ultima vineri din luna noiembrie, marchează deschiderea sezonului de cumpărături de sărbători, fiind şi ziua cu cele mai multe promoţii din an.

economica.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.