Black Friday şi în turism. Reduceri de până la 40%

Conceptul “Black Friday” începe să prindă şi la agenţiile de turism, după ce este practicat de câţiva ani de retailerii de electrocasnice, turoperatorul Mareea urmând să lanseze o campanie reduceri de până la 40%, valabilă vineri.

Campania “Black Friday Mareea” oferă reduceri de până la 40% la toate destinaţiile sezonului estival 2013, indiferent de lunile în care turiştii îşi aleg sejururile dorite. Totodată, reducerile sunt valabile şi pentru oferte în orice perioadă în staţiunile montane din ţară, dar şi pentru destinaţii din străinătate.

“Turiştii vor avea posibilitatea de a-şi alege online vacanţa la munte, în străinătate, sau cea de vară, cu reduceri în destinaţii precum litoralul romanesc, Grecia sau Bulgaria. Reducerile aplicate la pachetele de vacanţă sunt mai mari comparativ cu ofertele obisnuite de sezonalitate de tip Early Booking”, a declarat într-un comunicat Marius Usturoiu, proprietarul Mareea.

Pachetele turistice pot fi achiziţionate atât online, cât şi din agenţii.

Marius Usturoiu spune că se aşteaptă vineri la vânzări mai mari decât în zilele de vârf de sezon şi crede că iniţiativa va fi urmată şi de alte agenţii de turism.

Mareea este una dintre cele mai mari agenţii de turism din România, cu afaceri de 10 milioane de euro anul trecut.

Agenţia a preluat anul trecut hotelurile Mercur-Minerva din Mamaia, pe care le-a transformat în complex all inclusive. Tot în all inclusive va fi transformat şi hotelul Rozmarin din Predeal, închiriat de agenţie în aceaqstă toamnă pentru 15 ani.

Conceptul “Black Friday”, preluat de pe piaţa americană, marchează intrarea în sezonul de cumpărături de iarnă prin acordarea de reduceri semnificative ale preţurilor, pentru o zi.

Printre companiile din România care au anunţat reduceri pentru vineri se numără Orange, eMAG şi Altex.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.