Demararea proiectului „Înlăturarea barierelor de tranzit rutier transfrontalier dintre Lazuri şi Zajta”

Proiectul are ca obiectiv general îmbunătăţirea infrastructurii rutiere în vederea sporirii gradului de accesibilitate în zona de graniţă pentru a asigura o mai bună libertate de mişcare a oamenilor şi bunurilor. Proiectul a fost demarat pe 3 septembrie 2012 şi are o durată de 20 de luni.

Mai trebuie spus că proiectul este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-20 şi este finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanţarea naţionala a celor două state membre participante în program, Ungaria şi România. Obiectivul general al programului este de a apropia actori economici, persoane şi comunităţi, cu scopul de a exploata mai eficient oportunităţile oferite de dezvoltarea comună a zonei de frontieră.

Pentru o colaborare eficientă pe parcursul proiectului, în perioada 15 – 16 noiembrie 2012, a fost organizat un teambuilding la primăria din Lazuri. La întâlnire au participat reprezentanţii celor două comune şi persoanele direct implicate în proiect. Întâlnirea s-a focalizat pe dezbaterea aspectelor legate de proiect şi respectarea planificării financiare şi a activităţilor.

Un Comentariu la "Demararea proiectului „Înlăturarea barierelor de tranzit rutier transfrontalier dintre Lazuri şi Zajta”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.