Blaga suspectează Forța Civică de non-combat

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni seara că se aşteaptă la ,,mai multă” prezenţă publică şi la o participare ,,mai serioasă” din partea lui Mihai Răzvan Ungureanu în această campanie.

Fiind întrebat dacă s-a legat o prietenie între el şi Ungureanu, Blaga a spus că au o relaţie ,,foarte bună”, doar că se aşteaptă ,,la mai multă” prezenţă publică din partea preşedintelui Forţei Civice. ,,Îl ştiu de mult pe Răzvan Ungureanu, am fost coleg cu el în guvernul Tăriceanu şi am avut în permanenţă o colaborare foarte bună. Avem o relaţie foarte bună, dar şi eu mă aştept la mai multă prezenţă publică din partea lui şi îmi pare rău că trebuie să o spun printr-o televiziune. Mă aştept mult mai mult pentru că până la urmă trebuie să ne intereseze întreaga alianţă, întregul parcurs al ARD pe toţi”, a spus el fiind prezent într-o emisiune la B1 Tv.

Preşedintele PDL a întărit faptul că se aşteaptă la o participare ,,mai serioasă” din partea lui Mihai Răzvan Ungureanu, mai ales că ,,are multe de spus”. ,,Ştiu că munceşte în teritoriu, nu este nicio problemă, dar aştept o participare mai serioasă, o prezenţă mai serioasă a dânsului în spaţiul public, mai ales că are multe de spus”, a subliniat democrat-liberalul.

Fiind întrebat dacă au staff-uri de campanie comune, liderul PDL a spus că da. ,,Avem staff-ul de campanie comun, pe Dumbrava Roşie numărul 10, sunt prezent în fiecare zi acolo, în fiecare dimineaţă, sigur că da, lucrăm acolo”, a punctat Vasile Blaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.