„USL are grijă de sănătatea ta”

„USL are grijă de sănătatea ta” este o acţiune deja consacrată care astăzi, duminică, 18 noiembrie a fost organizată încă odată pentru sătmăreni. Cei care au trecut prin Micro 17, Carpaţi II sau pe Cloşca au avut posibilitatea să îşi măsoare glicemia şi tensiunea arterială la unul dintre corturile amplasate pentru această acţiune.

Voluntarii din partea USL şi asistente medicale au măsurat şi notat valorile glicemiei şi a tensiunii arteriale a sătmărenilor.

La corturi au fost prezenţii şi au stat de vorbă cu cetăţenii candidaţii USL pentru alegerile din 9 decembrie Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, candidat USL pentru Colegiul II, Camera Deputaţilor Ovidiu Silaghi, candidatul USL pentru Colegiul II, Senat, senatorul Valer Marian şi Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare Dr. Dorel Coica şi viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca.

Candidaţii şi reprezentanţii autorităţilor locale au stat de vorbă cu cetăţenii şi şi-au notat care sunt problemele cu care se confruntă pentru a analiza şi găsi cea mai bună metodă pentru soluţionarea acesteia în cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.