PD-L-iştii susţin că au soluţii la problemele oşenilor


„Țara Oașului. Pe Calea Dreaptă!” acesta a fost subiectul conferinței de presă a candidaților ARD la Parlamentul României, Andreea Paul și Petre Mureșan, care a avut loc astăzi, 16 noiembrie, la sediul PD-L Satu Mare.

Petre Mureșan, candidat în Colegiul 1 Senat a declarat că „soluțiile pentru o viață mai bună sunt mereu la îndemâna celor competenți”.

Andreea Paul și Petre Mureșan împreună cu Mitruț Ciorbă, directorul executiv al SC UTIL COMPANY SRL, dr. Laura Bota și dr. Cosmin Rațiu au prezentat proiectele sociale și economice, susținute și promovate de către ARD.

Astfel, Mitruț Ciorbă, a vorbit despre forța inițiativei și a găsirii celor mai bune soluții pentru problemele Țării Oașului. Interlocutorul a declarat că grupul său de firme a implementat deja două proiecte pe fonduri europene, serele cu secție de procesare tomate, finalizate în proporție de 80-90%, generând treizeci de noi locuri de muncă. În viitorul apropiat, grupul de firme UTIL COMPANY SRL are în plan realizarea unei investiții din fonduri europene privind construirea unui depozit frigorific pentru legume și fructe cu o capacitate de depozitare de 5.000 tone, benefic pentru toți agricultorii și pomicultorii sătmareni, inclusiv oșeni.

Dr. Cosmin Rațiu a anunțat prioritatea principală a Societății Civile Medicale „Sfântul Anton” şi anume, extinderea în Țara Oașului a cabinetelor de medicină de familie, stomatologie și cabinet de specialitate în ambulator.

În luarea de cuvânt, Laura Bota a vorbit despre necesitatea unei echipe antrenată în rezolvarea cazurilor de marginalizare socială alcătuită dintr-un psiholog, un angajat AJOFM, un angajator și un membru ONG specializat pe situații de risc.

Un Comentariu la "PD-L-iştii susţin că au soluţii la problemele oşenilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.