Poliţiştii sătmăreni au reţinut un tânăr suspectat de furtul unui autoturism

Un tânăr de 24 de ani, din Cărăşeu, a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului de către poliţişti, fiind suspectat de sustragerea unui autoturism. Proprietara maşinii, o femeie de 30 de ani, a sesizat Poliţia miercuri, 14 noiembrie, după ora 20.00, arătând că persoane necunoscute i-au furat maşina parcată în faţa blocului.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti-Oaş şi de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au reuşit să recupereze bunul furat şi să-l reţină pe suspect, un tânăr de 24 de ani, din Cărăşeu.

Poliţiştii au stabilit că proprietara maşinii apelase în cursul zilei trecute la serviciile unei spălătorii auto din Negreşti-Oaş, unde era angajat şi suspectul, Attila L. De altfel, tânărul a fost cel care a preluat maşina şi în timp ce a curăţat-o a găsit dublura cheilor, pe care a furat-o. După câteva ore, folosind cheile potrivite, a furat şi maşina,

Bărbatul însă a fost depistat de poliţişti la scurt timp, chiar la volanul maşinii furate.

Pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, suspectul a fost reţinut, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.