Balul Oamenilor de Afaceri ediția 2012

Camera de Comerț și Industrie Satu Mare are onoarea de a premia cei mai importanți operatori economici din județ, la cea de-a XIX a ediție a Topului Județean al firmelor – Balul Oamenilor de Afaceri, în 16 noiembrie 2012, la restaurantul Miorița.

Firmele care vor fi premiate nu doar au facut față situației economico – financiare actuale, dar au reușit să-și dezvolte afacerea prin găsirea de noi soluții și noi piețe de desfacere. Pentru comunitatea de afaceri din Satu Mare, Topul Firmelor este sarbatoarea celor care prin munca, pasiune, perseverenta si tenacitate si-au respectat angajamentul la excelenta.
Metodologia precisa, utilizata de toate camerele de comerț din România, asigura nota de elitism si siguranta Topului Firmelor, care se diferentiaza semnificativ de topurile organizate de alte organizatii si structuri, iar catalogul realizat cu ocazia Topului 2012 va servi ca instrument de referinta celor care cauta sa identifice oportunitati si contacte de afaceri în judetul nostru.

Evenimentul se va bucura de prezenta autoritatilor din judetul Satu Mare, parlamentari, mass-media, a reprezentantilor sistemului bancar si institutiilor financiare, si nu în ultimul rând a reprezentanților comunității de afaceri.

Pentru participarea la Balul Oamenilor de Afaceri și informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare, Str. Decebal 4, sau la telefoanele 0261-710790 şi 0361-401688.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.