O altfel de Apocalipsă în Satu Mare


Satu Mare va fi în curând martor la o altă Apocalipsă. O serie de conferințe, menite să răspundă la întrebări actuale ce privesc schimbarea societății, vor fi susținute începând din 16 Noiembrie, ora 18:00 la Casa de Asigurări de Sănătate din Satu Mare, str. Lucian Blaga nr. 64. Prezentările se vor desfășura sub titlul generic „Apocalipsa Speranței”, susținute de conferențiarul Daniel Cirț.

Cuvântul „Apocalipsa” sperie pe cei mai mulți oameni. Însă Daniel Cirț va încerca să aducă speranță, prezentând partea luminoasă a ultimei cărți din Biblie. „Din ce în ce mai multe persoane sunt afectate de stresul cotidian amplificat de temerile pentru ziua de mâine și realitatea lumii noastre într-o schimbare haotică. Pe mine cartea Apocalipsa m-a ajutat să mă eliberez de frică, de frustrări și de dependențe. Acest lucru doresc să îl împărtășesc semenilor mei” a declarat Daniel Cirț.

Conferințele au mai multe teme care vor fi prezentate în perioada 16 Noiembrie – 9 Decembrie 2012. Intrarea este liberă. Pentru detalii accesați site-ul www.apocalipsasperantei.ro.
Daniel Cirț, masterand în teologie al Universității Andrews, SUA, este cunoscut în Satu Mare pentru coordonarea de proiecte umanitare, sociale, de sănătate și anti-drog, expoziții și concerte de muzică religioasă.

Un Comentariu la "O altfel de Apocalipsă în Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.