Ovidiu Silaghi a participat astăzi la liturghia oficiată în satul Măriuş

Candidatul USL în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, a participat astăzi, 11 noiembrie, în satul Măriuş, comuna Valea Vinului la liturghia săvârşită la biserica cu hramul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”.

La liturghia oficiată de un sobor de preoţi au mai participat şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, directorul Direcţiei Silvice Satu Mare Sever Şter, primarul localităţii Valea Vinului, Radu Cristea, locuitori ai satului şi localităţilor învecinate.

La ieşirea din biserică Ovidiu Silaghi şi Adrian Ştef au transmis un mesaj tuturor enoriaşilor prezenţi la slujba ecumenică, un îndemn de a ieşi la vot în data de 9 decembrie şi de a vota candidaţii Uniunii Social Liberale atât pentru Camera Deputaţilor, cât şi pentru Senat.

Preşedintele CJ a declarat faptul că locuitorii judeţului Satu Mare au nevoie ca toţi candidaţii USL să fie aleşi în funcţiile pentru care candidează, astfel va avea susţinerea şi ajutorul acestora pentru implementare proiectelor dorite în scopul dezvoltării judeţului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.