Accident grav în municipiul Satu Mare

O sătmăreancă în vârstă de 34 de ani a fost rănită grav şi trei maşini au fost avariate în urma unui accident rutier care a avut loc joi, 8 noiebrie, în municipiul, reşedinţă de judeţ.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.00, la intersecţia străzii Ştefan cel Mare cu Piaţa Eroii Revoluţiei. Poliţiştii Biroului Rutier au stabilit că Maria M., de 31 de ani, din Batarci, aflată la volanul unui autoturism, a pătruns în intersecţie nerespectând regulile de acordare a priorităţii altor vehicule, intrând în coliziune cu maşina condusă regulamentar, pe drum prioritar, de Petruţa G., de 34 de ani, din Satu Mare. În urma impactului, maşina condusă de sătmăreanca de 34 de ani, care a şi fost grav rănită în accident, a fost proiectată într-un alt autovehicul care circula regulamentar, din sens opus.

Conducătoarele auto au fost supuse testării cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, ancheta continuând pentru stabilirea împrejurărilor concrete de producere a accidentului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.