Trei premiere într-o săptămână la Teatrul de Nord Satu Mare


Trei premiere în şapte zile, este programul propus de către conducerea Teatrului de Nord Satu Mare pentru perioada imediat următoare. Anunţul a fost făcut astăzi, 8 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate de către directorul instituţiei, Andrei Mihalache şi regizorul Gelu Badea.

Astfel, duminică, 11 noiembrie, pe scena Teatrului de Nord Satu Mare se va juca drama „Năpasta”, semnată de I.L. Caragiale. Spectacolul va avea loc cu începere de la ora 19.00. Pentru acest spectacol este valabil abonamentrul Premieră „Ştefan Mareş”. Cei care nu au abonament trebuie să ştie că preţul unui bilet de intrare este de 30 lei.

Următoarea premieră se va juca în Sala Mare a teatrului şi va avea loc marţi, 13 noiembrie, de la ora 10.00. Este vorba despre un spectacol pentru copii intitulat „Cenuşăreasa”.
Duminică, 18 noiembrie, de la ora 19.00, sătmărenii vor putea vciziona spectacolul „Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu. Pentru acest spectacol este valabil abonamentul „Ştefan Mareş”. Contravaloarea unui bilet de intrarea este de 30 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.