“Ziua Porţilor Deschise” la Organizaţia “Caritas” a Diecezei Satu Mare


Viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca a participat azi, 6 noiembrie, la “Ziua Porţilor Deschise” organizată de “Caritas”.
În jurul orei 11.00, împreună cu directorul general al Organizaţiei “Caritas”, Lochli Terezia Tunder şi cu un reprezentant al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare a făcut o vizită la Căminul de zi pentru vârstnici “Sfântul Iacob” de pe B-dul Unirii nr. 38 unde sunt internaţi un număr de 18 vârstini bolnavi de Alzheimer sau alte boli datorită cărora nu se pot întreţine singuri.

Cei intersaţi au mai putut vizita în cursul dimineţii şi Centrul Social Deschis “Casa Prieteniei” situată pe B-dul Lucian Blaga nr. 19. Beneficiarii instituţiei sunt 60 de copii şcolari din municipiul Satu Mare, proveniţi din familii aflate în situaţie de risc social, din familii de români, maghiari şi romi.
Viceprimarul Radu Roca a felicitat conducerea Organizaţiei “Caritas” pentru implicarea pe care o au în desfăşurarea de activităţi şi servicii de consiliere socială individuală şi de grup pentru copiii şi vârstnicii aflaţi în dificultate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.