Băsescu se întoarce

Guvernatorul de la Cotroceni comunică mai nou cu „poporul” pe… Facebook. Băsescu a transmis un mesaj video postat pe Facebook.

Traian Băsescu spune, în mesajul în care le mulţumeşte celor care i-au transmis mesaje de ziua sa, că, deşi a tăcut „puţin” în ultimul timp, nu înseamnă că a început să gândească altfel despre ţara sa, iar acest lucru se ve vedea curând.

„Vreau să mulţumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naştere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de Like-uri şi 4.000 de mesaje. În afara acestora, au fost foarte mulţi care au simţit nevoia să-mi adreseze mesaje de felicitare direct acasă”, spune Băsescu în mesajul video.

El le mulţumeşte tuturor şi apreciază că anul acesta… „parcă au fost mai mulţi ca oricând”.

„Îi asigur că rămân acelaşi preşedinte. Chiar dacă în ultimul timp am tăcut puţin, nu înseamnă că am început să gândesc altfel despre ţara mea şi acest lucru îl veţi vedea curând”, anunță Traian Băsescu în finalul mesajului, dacă mai avea cineva vreo îndoială.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.