Jandarmii sătmăreni au început astăzi, campania de donare de sânge


Astăzi, 5 noiembrie, de la ora 08.00, 25 de jandarmi, în frunte cu inspectorul şef al unităţii, Gheorghe Avram s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine Satu Mare pentru a dona sânge, salvând în acest fel pe cei aflaţi în suferinţă. Acţiunea umanitară se desfăşoară sub deviza “Un strop de sânge, o şansă la viaţă”, jandarmii fiind conştienţi de importanţa gestului lor.

Până în momentul de faţă au răspuns prezent aproximativ 60 de cadre ale unităţii, care pe parcursul următoarelor 4 zile, în funcţie de disponibilităţile programului de muncă se vor deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, unde după efectuarea analizelor preliminare li se va recolta sânge.

Această activitate se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiată încă din anii trecuţi la nivelul Jandarmeriei Române, prin unităţile teritoriale, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Activitatea se va încheia la finele săptămânii (în 9 noiembrie) până când toţi cei înscrişi pe listele unităţii se vor deplasa la Centrul de Transfuzie pentru a dona sânge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.