„Star Select” a ajuns la cea de-a V-a ediţie

Astăzi, 3 noiembrie, în Sala de expoziții a Castelului Karolyi din Carei, Direcția de Cultură a organizat preselecția ediției a V-a a concursului „Star Select”. În competiţie s-au înscris 40 de tineri, dintre care s-au prezentat 39. Concurenții provin de la instituții școlare din Carei, Satu Mare, Căpleni, Foieni, Săuca, Urziceni şi Berveni.

Juriul preselecției a fost compus din foști câștigători ai edițiilor trecute a concursului, soliști vocali care au reprezentat municipiul Carei la diferite competiții naționale și internaționale precum: Nagy Anita, Vitéz Júlia, Raluca Bilaţiu, Andrea Altfater, Bianka Boda. Organizatorii concursului, Szucs Jozsef şi Bogdan Georgescu au hotărât că cei care au câștigat în anii trecuţi să nu concureze la această ediție, lăsând loc pentru descoperirea altor tinere talente.

Preselecția a fost organizată în așa fel încât participanții au putut urmări fiecare reprezentație. După două ore de concurs, juriul a hotărât ca următorii elevi să participe la finala concursului „Star Select”.
Clasele I – IV:
Csizmár Bernadett
Diana Fleisz
Gabor Vlad
Iulia Bălaj
Clasele V – VIII:
Nagy Róbert Gábriel
Mălina Latiş
Tania Gabor
Larisa Latiş
Niculina Pop
Osváth Kethryn
Cosmina Springean
Adina Deac
Florentina Buze
Regina Ráph
Andrada Merk
Gombos Panna
Rist Anett
Alexandra Darabos
Vitéz Adrienn
Clasele IX – XII:
Bulyáki Kitty
Miháli Henrietta
Gnándt Gréta
Podolyák Tiffany
Toți finaliștii se vor pregăti timp de două săptămâni alături de profesorul Szucs Jozsef. Amănunte despre data și modul de organizare a finalei vor fi comunicate în cel mai scurt timp de către organizatori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.