„Samuraiul din Dindeşti” a fost arestat pentru 29 de zile

Bărbatul de 38 de ani, care a provocat, la finalul săptămânii trecute, scandal într-un local din Dindeşti, a fost reţinut de poliţişti şi ulterior arestat pentru 29 de zile.

Suspectul, încarcerat în prezent în Arestul Inspectoratului, s-a dedat la manifestări contrare bunelor moravuri, tulburând ordinea şi liniştea publică prin provocare de scandal în loc public. Mai mult, în momentul în care un consătean în vârstă de 45 de ani, aflat în incinta localului, a încercat să intervină pentru a aplana scandalul, suspectul l-a agresat, tăindu-l cu o sabie la faţă şi la mână.

Pe numele lui Romulus B., de 38 de ani, din Dindeşti, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petreşti au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi port ilegal de armă albă. La finalizarea administrării de probe concludente în cauză poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, ulterior suspectul fiind prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Carei şi arestat pentru 29 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.