PP-DD Satu Mare şi-a depus candidaturile la BEJ


Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) Satu Mare şi-a depus astăzi, 30 octombrie, candidaturile pentru scrutinul electoral din 9 decembrie al acestui an. Candidaţii, însoţiţi de câţiva dintre membrii organizaţiei judeţene ai formaţiunii politice pe care o reprezintă, s-au prezentat la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) în jurul orei 15.00.

Potrivit celor declarate de preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Satu Mare, Alexandru Horvat „cred că putem obţine măcar un mandat de deputat în judeţul Satu Mare. Pe lista noastră sunt oameni tineri, cu o medie de vârstă de sub 37 de ani. Suntem un partid tânăr însă avem dorinţa de a face o altfel de politică, una care să vină în sprijinul omului de rând şi al fiecărui cetăţean al acestei ţări. Mai vreau să vă spun că, potrivit hotărârii care s-a luat la centru, fiecare candidat la parlamentare şi-a semnat demisia în alb. Ce înseamnă acest lucru? În momentul în care trece la un alt partid politic va trebui să-şi de-a demisia din Parlamentul României. Este o măsură gândită pentru a stopa migraţia politică”.

Potrivit listei depuse la BEJ, din partea PP-DD Satu Mare pentru Senat, în Colegiul 1 va candida Nicolae Ciorbă, iar în Colegiul 2, dr. Dora Felicia Barth.

Pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 1 va candida Cătălin Gianny Berinde, în Colegiul 2, Alexandru Horvat iar în Colegiul 3, Romulus Dumitru Todoran. În Colegiul 4 a fost aruncat în bătălia electorală Andrei Marius Roka iar în Colegiul 5 se va lupta pentru a obţine fotoliul de deputat, Mihail Grigore Rusu.

3 Comentarii la "PP-DD Satu Mare şi-a depus candidaturile la BEJ"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.