Falsificatori de bani prinşi de poliţiştii sătmăreni

Poliţiştii din Satu Mare au depistat patru persoane suspectate de implicare într-o reţea de falsificare de monedă. 8500 de euro falşi au fost ridicaţi în vederea confiscării
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au destructurat o grupare infracţională specializată în falsificarea şi punerea în circulaţie de monedă contrafăcută.  La percheziţiile efectuate în cauză, la data de 28 octombrie a.c., poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea confiscării 8.500 de euro, în bancnote contrafăcute.

Pe teritoriul ţării noastre gruparea era formată din patru membrii – B.D., de 43 de ani, B.F., de 22 de ani, B.V., de 18 ani şi S.M., de 17 ani., iar reţeaua era coordonată de doi cetăţeni străini. Faţă de trei dintre membrii grupării infracţionale s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, cel de-al patrulea membru fiind cercetat în stare de libertate.
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate au fost sprijiniţi în acţiunile desfăşurate de poliţiştii Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Satu Mare, luptători de intervenţie rapidă, precum şi de patrulele de siguranţă publică formate din poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare şi jandarmi. Acţiunea a fost coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.