Petrom ieftineşte din nou benzina. La noapte

Petrom va ieftini la miezul nopţii benzinele cu nouă bani pe litru. Este a patra ieftinire operată de Petrom în ultimele două săptămâni. Astfel, preţul benzinei este cu 30 de bani mai mic faţă de acum două săptămâni. Petrom a redus preţul la benzină cu 6 bani de două ori într-o săptămână.

Ultima ieftinire a avut loc pe 24 octombrie când Petrom a ieftinit preţurile benzinelor cu 9 bani pe litru, iar la motorine a avut loc o reducere de 3 bani pe litru.

Astfel, după operarea modifcării de preţ de mâine de la ora 00.00, la staţia Petrom din şoseaua Pipera, un litru de benzină Standard de 95 va costa 5,90 lei, iar un litru de benzină Extra 99 va costa 6,32 lei litrul.

Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 550 de staţii, fiind urmată de Rompetrol şi Lukoil.

Companiile petroliere ajustează preţurile la carburanţi în funcţie de cotaţiile la ţiţei şi la produsele petroliere pentru zona lor de referinţă, dar şi de condiţiile de pe piaţa locală.

economica.net

2 Comentarii la "Petrom ieftineşte din nou benzina. La noapte"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.