3 creşe din Satu Mare mai au încă locuri diponibile

Creşele din municipiul Satu Mare oferă servicii de îngrijire, supraveghere şi educaţie antepreşcolară copiilor cu vârste cuprinse între 1,5 şi 3 ani, care au domiciliul pe raza municipiului, reşedinţă de judeţ.

În prezent există locuri disponibile la creşele “Dumbrava Minunată”, de pe str. Ilişeşti nr. 4, “Harap Alb” de pe Bulevardul Lucian Blaga nr. 16/a şi la “Albă ca Zăpada”, situată pe Aleea Târnavei nr. 18.

Dosarul de înscriere al copiilor trebuie să cuprindă următoarele documente: cerere-formular tipizat, copie după certificatul de naştere al copilului, copie după actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali ai copiilor, adeverinţe de la locul de muncă al părinţilor/reprezentanţilor legali, sau declaraţie pe proprie răspundere în cazul exercitării unor profesii liberale, sau declaraţie pe proprie răspundere în situaţia în care părinţii sau reprezentanţii legali sunt în căutarea unui loc de muncă.

Datorită faptului că perioada de acomodare a copiilor la creşă este foarte solicitantă pentru aceştia, pentru a crea condiţiile unei acceptări mai uşoare a creşei şi personalului, în perioada primelor două săptămâni programul copilului la creşă se desfăşoară în intervalul orar 08.00-12.00, urmând ca după această perioadă copilul să participe la programul obişnuit, între orele 06.30-17.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.